Колеги имам проблем с парното. Зимата е ужасно ту много студено, ту адска жега. Не мога да разбера. Панела на климатроника ми е изкорял, но сложа ли друг изгаря го веднага, мисля че имам изгорял мотор на клапите, който дава на късо и гори панелите, но незнам как да стигна до там да ги видя
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем с парното
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от elvlado_79 Покажи съобщениеКолеги имам проблем с парното. Зимата е ужасно ту много студено, ту адска жега. Не мога да разбера. Панела на климатроника ми е изкорял, но сложа ли друг изгаря го веднага, мисля че имам изгорял мотор на клапите, който дава на късо и гори панелите, но незнам как да стигна до там да ги видяMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
-
Да същият, 3тата врътка за превключване на клапите не ми работи. Миналата година година ходих на сервиз, там ми казаха, че можели да ми го закарпят за 130лв. - отказах се. След това намерих панел в Преселци в момента, в който го сложих замириса на изгоряло и го върнах преди да са усетили. Клапата за сталклото не пуска никакав въздох и постоянно ходя с един спрей пак, че той върши работа. Поради тези причини си мисля, че може да е изгоряло моторчето на клапата за стъклото и то да дава на късо нещо
Comment
-
Баси закърпването за 130лв...
Определено трябва да видиш откъде е проблема преди да сменяш каквото и да било. Щом казваш че не действа въпросната клапа, насочи се първо към нея да видиш къде е проблема. Ако беше писал по-рано може би щях да помогна с нещо, имаше една блъсната алфа и всичко си стоеше по парното, но я продадоха вече. Имаше наскоро и цял климатроник с всичките му клапички на добра цена в раздела ПРОДАВА, питай колегата ПРК дали го е продал все още.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от elvlado_79 Покажи съобщениеДа същият, 3тата врътка за превключване на клапите не ми работи. Миналата година година ходих на сервиз, там ми казаха, че можели да ми го закарпят за 130лв. - отказах се. След това намерих панел в Преселци в момента, в който го сложих замириса на изгоряло и го върнах преди да са усетили. Клапата за сталклото не пуска никакав въздох и постоянно ходя с един спрей пак, че той върши работа. Поради тези причини си мисля, че може да е изгоряло моторчето на клапата за стъклото и то да дава на късо нещо
Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Верно на тоя етап много не уместно от моя страна но имали неква вероятност цд'то да затиска клапата и за тва да ти прави мизерии?156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
Не бих казал че това е проблема, просто има доста място зад цд-то, но за всеки случай трябва да се погледне и товаAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеНе бих казал че това е проблема, просто има доста място зад цд-то, но за всеки случай трябва да се погледне и товаMercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Зад цд'то е клапата която насочва въздушния поток.
Леко като го натиснеш със цд'то голям та.ак - няма насочване
духа или кам краката или в горна позиция зависи в какво положение натисното.
При мен като сложих ново цд,направо се видях в чудо
благодарение на форума разбрах за този клапан и проблема се реши,
наместих си цд'то по внимателно избутвайки кабелите надолу не назад.
Но колегата ако е проверил и проблема не е аналогичен,модераторите могат да се намесят.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
Comment